Pryssgården Koloniträdgårdsförening

applenWebbplatsen är nu öppen men är fortfarande under uppbyggnad. Den kommer att förändras i takt med att önskemål om innehåll ändras. Sidan bygger på CMS-systemet Joomla för att göra det enkelt för alla medlemmar att kunna bidra till sidornas innehåll och utveckling.

Vi har skapat en liten webbgrupp för närvarande består av Stefan Gagner och Bengt Granath. Vi jobbar intensivt när vi har lite tid över, att skapa en ny och enklare struktur med den information som just du söker. Om du har frågor eller synpunkter så når du oss via "Hitta oss" i menyn.

Huvudsyftet med sidorna är dels att låta medlemmarna kunna berätta om det som intresserar dem och dels att främja koloniträdgårdsintresset hos alla besökare. En annonsmarknad skall byggas som komplement till föreningens anslagstavlor och för att rikta sig mot en större allmänhet, dvs dig som läser detta just nu.

Webbplatsen är uppbyggd och drivs helt ideellt av mig, Stefan Gagner, som också är tomtägare i föreningen. Om du som läser detta tillhör en annan förening som behöver hjälp med att bygga något liknande, så är du välkommen att kontakta mig för vidare diskussion.